Головна Новини Бізнес економіка Акції Tesla рекордно подорожчали
commentss НОВИНИ Всі новини

Акції Tesla рекордно подорожчали

Tesla протягом року рекордно подорожчала

14 січня 2020, 23:52 comments1504
Поділіться публікацією:
Акції Tesla рекордно подорожчали

Звартість акцій американського виробника електромобілів Tesla оновила історичний максимум. Зараз папери подолали позначку в 500 дол. Про це пише ITC.ua.

Кілька тижнів тому акції компанії уже досягли рекордно високої позначки, вже 13 січня 2020 року за підсумками торгів на біржі NASDA вартість акцій досягла 524,86 за штуку. Протягом сесії цінні папери виробника електромобілів подорожчали майже на 10%. У той же час після закінчення основної торгової сесії акції продовжили дорожчати, що дає привід вважати, що в найближчі дні їх вартість зросте до 600 дол. за штуку.

Варто зазначити, що ринкова капіталізація Tesla вже перевищила позначку 94 млрд дол., що більше капіталізації гігантів автомобільного ринку Ford і General Motors разом узятих. У той же час ще в червні 2019 року вартість акцій встановила антирекорд, знизившись до 177 дол. за штуку.

Раніше "Коментарі" писали, що Ілон Маск написав у Twitter, що в електромобілях Tesla може з'явитися нова функція: можливість спілкуватися з перехожими. На своїй сторінці у Twitter повідомив генеральний директор: "Tesla скоро поговорить з людьми, якщо ви захочете. Це реально". Маск також поділився коротким відеокліпом про Model 3,яка проїжджає повз пішоходів, і говорить: "Ну, не стійте тут, заходьте!"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!