Головна Новини Бізнес економіка Продаж землі в Україні неможливий без референдуму, – Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Продаж землі в Україні неможливий без референдуму, – Медведчук

Політик вважає, що законопроект про відкриття ринку землі потребує чисельних правок

17 січня 2020, 20:04 comments1640
Поділіться публікацією:
Продаж землі в Україні неможливий без референдуму, – Медведчук

Закон про відкриття ринку землі сільськогосподарського призначення в Україні не можна приймати без проведення всеукраїнського референдуму. Таку думку в кулуарах Верховної Ради висловив голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук.

Політик зазначає, що представники партії "Опозиційна платформа – За життя" подали до проекту цього закону всього 3299 правок, серед яких дуже важливими є правки щодо проведення загальнонародного референдуму. Медведчук акцентував увагу на тому, що ці правки політсила подавала не заради кількості, а тому, що законопроект на насправді потрібно допрацьовувати.

"Наша позиція однозначна – продаж землі може мати місце тільки після референдуму. І це позиція, яку ми будемо відстоювати", – підкреслив Медведчук.

Крім того, депутат зазначив, що представники партії "Опозиційна платформа – За життя" будуть звертатися до Конституційного суду, якщо парламент відмовиться розглядати правки до законопроекту №2178. Віктор Медведчук також уточнив, що всього до проекту закону подано 4018 правок.

Політик упевнений, що якщо члени фракції не наполягали на розгляді правок, то законопроект вже давно, як і землю, поховали б.

Нагадаємо, голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук заявляв, що ухвалення закону про відкриття ринку землі – це вимога МВФ, Сороса і Вашингтона.

Раніше "Коментарі" писали, що вранці 15 січня жителі столиці зібралися біля житлового будинку, де в одній з квартир проживає голова держави Володимир Зеленський, щоб висловити свій протест щодо відкриття ринку землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!