Головна Новини Бізнес економіка Гончарук повідомив, як виглядає українська економіка в очах Світового Банку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук повідомив, як виглядає українська економіка в очах Світового Банку

Прем'єр-міністр дав оптимістичні прогнози на бізнес-клімат в Україні

22 січня 2020, 22:37 comments2203
Поділіться публікацією:
Гончарук повідомив, як виглядає українська економіка в очах Світового Банку

Світовий Банк суттєво поліпшив свій прогноз по економічному зростанню України, при тому, що кілька інших країн-учасниць економічного форуму в Давосі віднесли до категорії зі стагнацією або тенденцією до зменшення. Про це повідомив голова уряду Олексій Гончарук на своїй сторінці в Facebook.

"Світовий Банк суттєво поліпшив свій прогноз щодо економічного зростання України — з 3% до 3,7% в 2020 році (при цьому, прогнози для більшості країн не змінилися або переглянуті в бік зменшення)", — зазначено в повідомленні прем'єра.

Також Гончарук зазначив настання сприятливого клімату для ведення бізнесу в Україні, завдяки створенню рівних правил для всіх підприємців і можливості для кожного по створенню конкурентоспроможності.

"Чесна конкуренція і рівні правила для всіх — це наша релігія. Ми в це віримо і будемо за це боротися", — підкреслив глава міністрів.

Олексій Гончарук визнав участь у таких тенденціях роль інвесторів і подякував кожного за надану українському уряду довіру.

"Я вдячний кожному інвестору за десятки і сотні мільйонів доларів внесків в нашу економіку, за тисячі створених робочих місць і мільйони гривень сплачених податків до бюджету України. Але найбільше вдячний за вашу непохитну віру в Україну", — уклав прем'єр.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський розповів на конференції в Давосі, яка його мета в рамках правління країною.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!