Головна Новини Бізнес економіка Капіталізація Tesla досягла рекордної позначки в 105 млрд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Капіталізація Tesla досягла рекордної позначки в 105 млрд доларів

Акції Tesla за добу подорожчали ще на 6,3%

22 січня 2020, 23:38 comments2107
Поділіться публікацією:
Капіталізація Tesla досягла рекордної позначки в 105 млрд доларів

Стрімке зростання акцій Tesla, завдяки якому вартість компанії перевищила 100 млрд дол., може принести генеральному директорові Ілону Маску рекордний прибуток.

Акції Tesla Inc. в середу зросли ще на 6,3%, в результаті чого ринкова вартість виробника електромобілів і сонячних панелей перевищила рекордну відмітку у платіжному пакеті Маска. Акції Tesla торгувалися на рівні 581,4 дол. протягом дня, в результаті чого ринкова капіталізація склала близько 105 млрд дол.

Цінні папери зросли в ціні втричі з травня, а це означає, що ринкова капіталізація Tesla тепер перевищує вартість Ford і General Motors, разом узятих.

Раніше "Коментарі" писали, що Ілон Маск написав у Twitter, що в електромобілях Tesla може з'явитися нова функція: можливість спілкуватися з перехожими. На своїй сторінці у Twitter повідомив генеральний директор: "Tesla скоро поговорить з людьми, якщо ви захочете. Це реально". Маск також поділився коротким відеокліпом про Model 3, проїжджає повз пішоходів і говорить: "Ну, не стійте тут, заходьте!"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!