Головна Новини Бізнес економіка В Україні в 2019 році рекордно зросли обсяги будівництва
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні в 2019 році рекордно зросли обсяги будівництва

Найбільше зросли обсяги будівельних робіт, а також реконструкції та технічне переоснащення

24 січня 2020, 00:12 comments2295
Поділіться публікацією:
В Україні в 2019 році рекордно зросли обсяги будівництва

Обсяги будівництва в Україні в грудні 2019 року виросли на 7,4% порівняно з груднем 2018 року. Про це пише "Кореспондент" з посиланням на дані Державної служби статистики України.

Відзначається, що за 12 місяців минулого року обсяги будівництва загалом зросли на 20%. Всього за рік будівельники в нашій країні виконали роботи на 177 млрд грн.

При цьому, обсяг капітальних ремонтних робіт склав 18,1%, поточні ремонти – 7,7%. Найбільше, 76,2%, частка становить будівельних робіт, а також реконструкції та технічне переоснащення.

Раніше "Коментарі" писали, що відбувається в будівельній галузі в нашій країні. Будівельна галузь Україні є однією з найбільш корупційних в країні, а розмір відкатів за надання земельних ділянок під комерційну забудову зазвичай займає перші рядки в корупційних "хіт-парадах". При цьому саме Державна архітектурно-будівельна інспекція, яка здійснює державну політику у сфері архітектурно-будівельного контролю та нагляду, видає дозволи і всі узгодження на зведення будівельних об'єктів в країні – справжня монополія, тільки не комерційна, а державна, яку чиновники наблизили до комерційної.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!