Головна Новини Бізнес економіка У Євросоюзі повідомили, коли Україна отримає 500 млн євро макрофінансової допомоги
commentss НОВИНИ Всі новини

У Євросоюзі повідомили, коли Україна отримає 500 млн євро макрофінансової допомоги

Прем'єр-міністр України зазначив, що наша країна виконала всі умови для отримання допомоги

28 січня 2020, 21:36 comments1298
Поділіться публікацією:
У Євросоюзі повідомили, коли Україна отримає 500 млн євро макрофінансової допомоги

Україна виконала необхідні умови для отримання 500 млн євро макрофінансової допомоги Євросоюзу і тепер Європейська комісія почала здійснення внутрішніх процедур, необхідних для перерахування коштів нашої країні. Про це у своєму Telegram-каналі написав прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Глава уряду також зазначив, що рішення про виділення фінансування Україні є певним показником довіри міжнародних партнерів до української влади. А також — підтримка впроваджуваного курсу реформ і підтвердження досягнутої макроекономічної стабільності в Україні.

Раніше "Коментарі писали, що Гончарук на зустрічі з Верховним представником ЄС із зовнішніх справ та політики безпеки Жозепом Боррелем обговорили цілі та пріоритети порядку денного співробітництва України і ЄС. Він зазначив, що останнім завданням України для початку переговорів з "промислового безвізу" став закон про зменшення тиску на бізнес з боку органів ринкового нагляду, який парламент прийняв ще в грудні.

Найближчим часом очікується візит в Україну попередньої оціночної місії ЄС для оцінки готовності інфраструктури та законодавства України до початку переговорів



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!