Головна Новини Бізнес економіка Акції компанії Tesla різко зросли після публікації річного звіту
commentss НОВИНИ Всі новини

Акції компанії Tesla різко зросли після публікації річного звіту

Акції Tesla миттєво відреагували на публікацію річного звіту

29 січня 2020, 23:44 comments2710
Поділіться публікацією:
Акції компанії Tesla різко зросли після публікації річного звіту

Виручка компанії Tesla в четвертому кварталі 2019 року показала, що виробник електромобілів отримав 7,38 млрд дол. доходу, перевищивши очікування Уолл-Стріт. Результати, які були детально описані в оновленому листі, опубліковані в середу, 29 січня.

Після публікації звіту акції Tesla стали рекодно дорожчати.Так, на даний момент їх вартість зросла більш ніж на 6% – до 625 дол. за акцію.

Tesla закінчила четвертий квартал на високій ноті. Завдяки несподіваному прибутку в третьому кварталі, акції Tesla почали рекордно рости, така тенденція тривала до сьогоднішнього дня. Компанія також поставила 112 тис. автомобілів за четвертий квартал 2019 року, в той же час виробництво зросло до 104 тис. авто, в чергове оновивши рекорд.

Відзначається, що Tesla відзвітувала про виручку в розмірі 7,38 млрд дол. за четвертий квартал. У той же час Уолл-Стріт очікувала, що Tesla повідомить про виручку в розмірі 7,047 млрд дол. За попередніми оцінками, виручка Tesla повинна була скласти 7,158 млрд дол.

Крім того, акціонери Tesla отримали прибуток з акції розмірі 2,14 дол. у четвертому кварталі, обійшовши оцінки Уолл-Стріт. Для порівняння, Уолл-Стріт очікувала, що Tesla повідомить про прибуток у розмірі 1,62 дол. на акцію за 4 квартал 2019 року. Краудсорсинговая платформа Estimize, яка об'єднує оцінки від аналітиків Уолл-Стріт, аналітиків купівельної спроможності, керівників компаній, вчених, керуючих фондами та інших, чекала, що доходи будуть на рівні 1,79 дол. на акцію.

Раніше "Коментарі" писали, що капіталізація Tesla досягла рекордної позначки в 105 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!