Головна Новини Бізнес економіка Нацбанк виграв ще одну справу щодо націоналізації «ПриватБанку»
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацбанк виграв ще одну справу щодо націоналізації «ПриватБанку»

В Нацбанк вже подали понад 40 позовів з оскарженням зв'язків з «ПриватБанком»

30 січня 2020, 22:57 comments1556
Поділіться публікацією:
Нацбанк виграв ще одну справу щодо націоналізації «ПриватБанку»

Третій апеляційний адміністративний суд визнав ЗАТ "Гарант Метиз Інвест" особою, пов'язаною з ПАТ КБ "ПриватБанк". Про це повідомляє прес-служба Національного банку України (НБУ).

Відзначається, що ще 13 грудня 2016 року Комісія НБУ в результаті аналізу зробила висновок, що ЗАТ "Гарант Метиз Інвест" пов'язана особа. Правда в компанії з таким рішенням не погодилися і оскаржили його в Дніпропетровському окружному адміністративному суді. Через майже три роки, у жовтні 2019 року, суд повністю задовольнив позов компанії.

Крім того, апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції, а також задовольнив скаргу Нацбанку, відмовивши в цьому ЗАТ "Гарант Метиз Інвест". Станом на кінець січня 2020 року в НБУ подали понад 40 позовів, в який вимагали оскаржити зв'язку з ПАТ КБ "ПриватБанк".

Раніше "Коментарі" писали, що делегація з України обговорила з віце-президентом Єврокомісії та верховним представником Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Жозепом Боррелем проблеми корупційних ризиків, а також наявність корупційних схем в державних банком "Приват".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!