Головна Новини Бізнес економіка Завдяки боротьбі з незаконними АЗС ціни на бензин помітно знизилися, - Гончарук
commentss НОВИНИ Всі новини

Завдяки боротьбі з незаконними АЗС ціни на бензин помітно знизилися, - Гончарук

Гончарук повідомив, що за місяць бензин в Україні подешевшав на 2 гривні

30 січня 2020, 20:42 comments1448
Поділіться публікацією:
Завдяки боротьбі з незаконними АЗС ціни на бензин помітно знизилися, - Гончарук

Вартість дизельного палива та бензину в Україні за місяць знизилася в середньому на 2 грн. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Прем'єр також заявляє, що такого результату вдалося досягти завдяки боротьбі з незаконними АЗС. Так, за місяць уряд разом з правоохоронцями та органами контролю відпрацювали близько 4 тис. нелегальних АЗС, частина з яких отримали ліцензії, а частину – закрили.

Крім того, в Луганській та Миколаївській областях обсяги продажу палива збільшилися на 15%, а у Вінницькій, Дніпропетровській та Черкаській — на 14%.

Раніше "Коментарі" писали, що в період з 13 грудня 2019 року до 3 січня 2020 року податкова міліція виявила та ліквідувала 264 нелегальні автозаправні станції. Нелегальні заправки були виявлені в рамках заходів з протидії незаконному обігу та роздрібній торгівлі пальним. Також з обігу вилучили понад 3,5 тис. тонн пально-мастильних матеріалів на загальну суму понад 63 млн грн. Крім того, вилучено та обладнання незаконних АЗС загальною вартістю понад 57 млн грн., яке буде демонтовано.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!