Головна Новини Бізнес економіка Рекордне зростання акцій Tesla зробило Ілона Маска багатшим на 13,5 млрд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекордне зростання акцій Tesla зробило Ілона Маска багатшим на 13,5 млрд доларів

Стан Ілона Маска зростає рекордними темпами

4 лютого 2020, 15:59 comments5429
Поділіться публікацією:
Рекордне зростання акцій Tesla зробило Ілона Маска багатшим на 13,5 млрд доларів

Завдяки швидкому зростанню акцій Tesla Ілон Маск в з початку року збільшив свій статок більше, ніж будь-хто інший. Про це пише Business Insider.

Акції виробника електромобілів злетіли більш ніж на 80% з початку січня, збільшивши чистий капітал свого співзасновника та генерального директора на 13,5 млрд дол., за даними Bloomberg — це найбільший приріст, ніж у когось іншого згыдно індексу Bloomberg Billionaires Index .

Маск, який володіє близько 20% Tesla і більшою частиною акцій SpaceX, вже перескочив із 35-го місця у списку найбагатших людей у світі на 22 місце, повідомляє Bloomberg. Він обійшов колишню дружину керівника Amazon Джеффа Безоса, Маккензі, а також співзасновника Nіke Філа Найта і магната казино Шелдона Адельсона.

Ринкова капіталізація Tesla недавно перевищила 100 млрд дол. У вівторок акції стартапу подорожчали ще на 20% — до 780 дол. за акцію, збільшивши свою ринкову капіталізацію до більш ніж 140 млрд дол.

Якщо ринкова капіталізація Tesla зросте щонайменше до 650 млрд дол. і утримується на цьому рівні, а Tesla збільшить свій річний дохід до 175 млрд дол., прибуток Маска перевищить всі очікування.

Раніше "Коментарі" писали, що виручка компанії Tesla у четвертому кварталі 2019 року показала, що виробник електромобілів отримав 7,38 млрд дол. доходу, перевищивши очікування Уолл-Стріт. Результати, які були детально описані в оновленому листі, опубліковані в середу, 29 січня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!