Головна Новини Бізнес економіка «Укрзалізниця» і Deutsche Bahn підписали меморандум про співпрацю: Гончарук розкрив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» і Deutsche Bahn підписали меморандум про співпрацю: Гончарук розкрив подробиці

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, що передбачає меморандум про співробітництво між «Укрзалізницею» і Deutsche Bahn

5 лютого 2020, 18:03 comments1672
Поділіться публікацією:
«Укрзалізниця» і Deutsche Bahn підписали меморандум про співпрацю: Гончарук розкрив подробиці

"Укрзалізниця" і найбільший німецький залізничний оператор Deutsche Bahn підписали меморандум про взаєморозуміння щодо стратегічного співробітництва, одним із перших завдань якого має стати створення дорожньої карти змін української компанії. Про це повідомляє прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму Telegram-каналі.

У повідомленні говориться, що наступним кроком стане підтримка в управлінні "Укрзалізницею" з боку Deutsche Bahn у сфері вантажних і пасажирських перевезень, а також інфраструктури, надання послуг і технічного обслуговування.

Крім того, прем'єр повідомив, що така співпраця має стимулювати запуск нових маршрутів і тіснішу інтеграцію транспортних систем.

Олексій Гончарук акцентував увагу на тому, що меморандум не передбачає продаж або оренду в "Укрзалізниці", повний контроль над підприємством залишається у руках нашої країни.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів визначився з кандидатурою голови "Укрзалізниці". На урядовому засіданні міністри вирішили призначити тимчасово виконуючим обов'язки глави компанії серба Желько Марчека.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!