Головна Новини Бізнес економіка Індекс Dow Jones за добу впав більш ніж на 1000 пунктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Індекс Dow Jones за добу впав більш ніж на 1000 пунктів

Причиною рекордно падіння індексу Dow Jones стала спалах коронавіруса

24 лютого 2020, 23:53 comments2693
Поділіться публікацією:
Індекс Dow Jones за добу впав більш ніж на 1000 пунктів


Уолл-Стріт була вражена волатильною торговою сесією в понеділок, що закінчився зниженням індексу Dow Jones Industrial Average на 1031 пункт – найгірший показник за останні два роки для індексу. Наголошується, що причиною стали побоювання щодо наслідків для економіки спалаху нового коронавіруса, повідомляє CNBC.

Ринковий розпродаж стався на тлі значного сплеску числа зареєстрованих випадків захворювання в Європі, що підштовхнуло інвесторів відмовитися від акцій і скупити безпечні активи, такі як золото, які досягли семирічного максимуму.

Через вірус загнаною в глухий кут виявилася туристична індустрія, закриті заводи в декількох країнах, а також закриті магазини розкішних товарів, операторів казино і технологічні компанії. Реакція ринку в понеділок висловлювала стурбованість тим, що більш суворі методи контролю за поширенням вірусу ще більше задушать ланцюжка поставок.

Реакція інвесторів на поширення коронавіруса призвела до того, що обсяг торгів став настільки незначним, що деякі клієнти навіть відчували труднощі з доступом до своїх рахунків в понеділок.

Раніше "Коментарі" писали, що Білий Дім у Вашингтоні направить запит до Конгресу США з метою виділення суми коштів у розмірі одного мільярда доларів, щоб подолати смертельну форму пневмонії – коронавірус – який продовжує поширюватися і приводити світове співтовариство в паніку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!