Головна Новини Бізнес економіка «Дія. Бізнес»: Мінцифри анонсувало запуск онлайн-платформи для бізнесменів
commentss НОВИНИ Всі новини

«Дія. Бізнес»: Мінцифри анонсувало запуск онлайн-платформи для бізнесменів

Міністерство цифрової трансформації створює онлайн-платформу для бізнесменів «Дія. Бізнес». У додатку українські підприємці вперше отримають доступ до каталогу бізнес-ідей і зможуть з допомогою відеозв'язку проконсультуватися з фахівцями.

25 лютого 2020, 12:11 comments2222
Поділіться публікацією:
«Дія. Бізнес»: Мінцифри анонсувало запуск онлайн-платформи для бізнесменів

Про особливості нового сервісу для малого та середнього бізнесу написав на своїй сторінці в Facebook міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Онлайн-платформа "Дія. Бізнес" стане корисною, насамперед, для підприємців-початківців. Тут кожен зможе ознайомитися з переліком документів, необхідних для відкриття бізнесу. А якщо щось піде не так, завжди можна проконсультуватися з необхідним фахівцем з допомогою відеомессенджера, або ж знайти необхідний сервіс чи програму підтримки. Також своїм досвідом на держпорталі ділитимуться провідні українські компанії, зазначив міністр.

Підприємцям розкажуть як систематизувати бізнес-процеси, керувати компанією, взаємодіяти з державою і власним персоналом, вигідно продавати свій товар.

"Ми взяли на себе сміливість робити це не гірше, ніж консалтингові проекти приватного сектора. Я багато часу приділив вивченню успішного досвіду Дубая. Мені сподобався підхід менеджменту Еміратів — "Кожен проект ми вирішили робити краще, ніж це може зробити бізнес", — написав Михайло Федоров.

Онлайн-платформу "Дія. Бізнес" Мінцифри презентує 28 лютого.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про перші підсумки роботи мобільного додатку ія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!