Головна Новини Бізнес економіка В Уряді розповіли, скільки доріг планують відновити у 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

В Уряді розповіли, скільки доріг планують відновити у 2020 році

Дорожники повинні почати ремонтувати дороги по всій території України, коли в країні буде гарна погода

26 лютого 2020, 18:19 comments1487
Поділіться публікацією:
В Уряді розповіли, скільки доріг планують відновити у 2020 році

У 17 областях України на 68 об'єктах дорожники вже почали проводити ремонтні роботи. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Глава відомства В'ячеслав Криклій заявив про плани відновити не менше 4 тис. км доріг у нинішньому році. Він зазначив, що роботи будуть розпочаті, коли в країні будуть сприятливі погодні умови.

Крім того, у міністерстві зазначають, що щодня на карті стає все більше позначених ділянок, на яких вже розпочато роботи. Дорожники проводяться геодезичні та дренажні роботи, фрезерування існуючого покриття на різних ділянках залежно від того, що там потрібно зробити.

Раніше "Коментарі" писали, що дороги в столиці України завантажені на 53%, у результаті чого Київ розташувався на 12 місці в рейтингу міст з найбільш перевантаженими дорогами у світі, між столицею Таїланду Бангкоком і столицею Мексики Мехіко. Крім того, в ТОП-20 потрапило ще одне українське місто – Одеса, яка розташувалося на 18 місці і дороги якої завантажені на 47%. Також у рейтинг потрапили Харків (29 місце) і Дніпро (47 місце).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!