Головна Новини Бізнес економіка Центральний автовокзал Києва з автостанціями проданий за 230 мільйонів гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Центральний автовокзал Києва з автостанціями проданий за 230 мільйонів гривень

Початкова ціна була на 18% нижче.

4 березня 2020, 19:47 comments2952
Поділіться публікацією:
Центральний автовокзал Києва з автостанціями проданий за 230 мільйонів гривень

Фонд державного майна України оголосив про продаж підприємства "Київпассервіс", в управління якого входить центральний київський вокзал і п'ять київських автостанцій. Сума угоди — 230,89 мільйонів гривень. Про це повідомили в прес-релізі Фонду держмайна України.

Сьогодні, 4 березня, відбувся відповідний аукціон, в якому, за даними фонду, взяли участь 3 людини. Початкова ціна продажу була нижче підсумково на 18%.

Голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко заявив, що приватний інвестор зможе зайнятися реконструкцією вокзалів і "дати їм нове життя".

Ідея продажу київських автовокзалів з'явилася на порядку денному ще влітку 2019 року. Тоді ж, у серпні 2019 року, намагалися провести перший аукціон, але не знайшлося бажаючих взяти участь в торгах.

Сьогодні у Фонді державного майна розповіли, що продаж автовокзалу і п'яти автостанцій виявився успішним за рахунок оновленої системи розкриття інформації для інвесторів.

Як повідомляв портал "Коментарі", вчора, 3 березня, Верховна Рада розглянула більше половини поправок до законопроекту про ринок землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!