Головна Новини Бізнес економіка 2020-й може виявитися найгіршим з часів світової кризи 2008 року, - Bank of America
commentss НОВИНИ Всі новини

2020-й може виявитися найгіршим з часів світової кризи 2008 року, - Bank of America

Серед факторів, які зроблять рік найгіршим в 10-річчі, - вибори в США, коронавірус, а також торгова війна між КНР та Сша

10 березня 2020, 10:00 comments2114
Поділіться публікацією:
2020-й може виявитися найгіршим з часів світової кризи 2008 року, - Bank of America

Цей рік може виявитися найгіршим для економіки з часів світової кризи 2008 року. Таку думку висловили експерти Bank of America.

Як повідомляють аналітики, серед факторів, які зроблять рік найгіршим в 10-річчі, — вибори в США, коронавірус, а також торгова війна між КНР і Штатами. У Bank of America прогнозують, що глобальна економіка в 2020 році додасть лише 2,8%.

Що ж стосується коронавірусу, за словами аналітиків, в Китаї, де він спалахнув, економічна активність вже продемонструвала спад: зростання економіки Китаю впав з 5,9% до 5,2% ще в минулому році. Крім того, проблеми в КНР можуть надати згубний вплив на світові ланцюжки поставок і скорочення туристичних потоків. Наслідки коронавірусу в американському банку розглядають як частину більш масштабного уповільнення, ефект якого можуть посилити вибори в США.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Азії обновився список найбагатших людей планети. Відтепер його лідером є засновник китайської компанії Alibaba Джек Ма, статки якого оцінюють у 44,5 млрд доларів. Причому Ма обігнав свого попередника цієї ночі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!