Головна Новини Бізнес економіка Біткоїн впав на 25% на тлі ризиків коронавіруса і обвалу фондових ринків
commentss НОВИНИ Всі новини

Біткоїн впав на 25% на тлі ризиків коронавіруса і обвалу фондових ринків

Вартість біткоїна швидко відновилася і зараз вже перевищує 6 тис. доларів

12 березня 2020, 19:14 comments2196
Поділіться публікацією:
Біткоїн впав на 25% на тлі ризиків коронавіруса і обвалу фондових ринків

Біткоїн рекордно подешевшав в четвер на тлі новин про падіння ринків і зниження вартості нафти. Так, ринкова вартість криптовалюти впала до 5678 дол., що є найнижчим курсом з травня 2019 року. Згідно з індексом цін біткоїна CoinDesk за добу вартість криптовалюти впала на 25%. Правда, ціни досить швидко відновилися – до 6550 дол. за біткоїн.

Експерти пояснюють падіння вартості біткоїна епідемією коронавіруса, а також ситуацією на світових ринках. Інвестор і генеральний директор Galaxy Digital Майкл Novogratz написав, що коли все йде з поганого в дуже і дуже погане, як це було минулого тижня, інвестори знижують активність настільки, наскільки можуть і намагаються зафіксувати прибуток, щоб компенсувати інші втрати. Це стосується і біткоїна, особливо на тлі його тринадцятивідсоткового падіння в лютому і в нинішній ситуації.

Раніше "Коментарі" писали, що світові фондові ринки, а також нафта різко впали в четвер після того, як Дональд Трамп заборонив поїздки з Європи для боротьби з коронавірусом, який є загрозою для світової економіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!