Головна Новини Бізнес економіка Світові фондові ринки повернулися до зростання після стрімкого падіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Світові фондові ринки повернулися до зростання після стрімкого падіння

Індекси S&P 500 и Dow Jones демонструють помітне зростання другий день поспіль

26 березня 2020, 00:05 comments2513
Поділіться публікацією:
Світові фондові ринки повернулися до зростання після стрімкого падіння

Американські фондові індекси вперше з лютого зафіксували зростання котирувань. Це сталося через те, що інвестори очікували безпрецедентних пакетів державних витрат, спрямованих на протидію поразки від пандемії коронавірусу. Прибутковість десятирічних казначейських облігацій була стабільною.

Індекс S&P 500 зафіксував найбільше дводенне зростання з листопада 2008 року після того, як нічні переговори в Конгресі проклали шлях для голосування по законопроекту "Про стимулювання" на цьому тижні. Boing піднявся на 24%, піднявши зважений за ціною індекс Dow Jones Industrial Average до кращих двох днів з 1987 року.

Акції впали з денних максимумів в кінці сесії після того, як сенатори-республіканці висунули заперечення проти розділу про посібники по безробіттю в законопроекті "Про стимулювання економіки", а сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс пригрозив призупинити дію закону, якщо ці заперечення не будуть зняті. Apple Inc. кажуть, що він обговорює відстрочку свого iPhone 5G, а також тисне на настрої.

Незважаючи на надії, пов'язані з цим стимулом, Джеймс Буллард із Федерального резервного банку Сент-Луїса заявив журналістам, що він очікує різкого зростання числа заявок на допомогу з безробіття і заявив, що США не відновлять нормальне життя, поки люди не відчують себе в безпеці.

Акції також виросли в Європі. В Азії регіональний фондовий бенчмарк демонструє краще одноденне зростання з 2008 року. Сира нафта Західного Техасу кілька відскочила після падіння нижче 25 доларів за барель. Долар впав на другий день, порівняно зі своїми найбільшими аналогами.

Прогнозовані кратні доходи S&P 500 впав до найнижчого рівня за останні 7 років

Інвестори бачать, що американські і глобальні фондові індекси демонструють своє перше послідовне щоденне зростання з моменту початку розгрому місяць тому, навіть коли економіки від Мілана до Сіетла котяться від пандемії. Враховуючи зростання числа інфекцій у всьому світі і повідомлення Іспанії про більш ніж 700 смерті за один день, трейдери нагадують, що загроза для глобальної економіки цілком реальна.

Раніше "Коментарі" писали, що індекс Dow Jones продемонстрував рекордне зростання, оновивши рекорд 1933 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!