Головна Новини Бізнес економіка Батьківська компанія Google пожертвує 800 млн доларів на боротьбу з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Батьківська компанія Google пожертвує 800 млн доларів на боротьбу з коронавірусом

Alphabet вкладе гроші у виробництво медичних масок і медичного обладнання, яке допоможе в боротьбі з коронавірусом

28 березня 2020, 15:14 comments2439
Поділіться публікацією:
Батьківська компанія Google пожертвує 800 млн доларів на боротьбу з коронавірусом

Alphabet Inc., яка є батьківською компанією Google, пожертвує більше 800 мільйонів доларів фондам, які використовують засоби для боротьби з COVID-19, а допоможе з рекламою для державних медичні організацій. Про це повідомив головний виконавчий директор Сундар Пичаи, передає Reuters.

Компанія працює з компанією Magid Glove and Safety для виробництва від 2 млн до 3 млн масок для обличчя, а також надасть фінансову підтримку для збільшення виробничих потужностей для рятувальних медичних приладів і засобів індивідуального захисту..

Стрімка спалах хвороби, яка забрала життя майже 30 тис. чоловік у всьому світі, призвела до напруги в системах охорони здоров'я по всьому світу і викликала нестачу медичного обладнання, включаючи маски для особи і апарати штучної вентиляції легенів.

Компанія надасть 340 млн дол. у вигляді рекламних кредитів Google для малого і середнього бізнесу, активного на її платформі, і 250 млн дол. у вигляді рекламних грантів для Всесвітньої організації охорони здоров'я і багатьох державних установ.

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні станом на ранок 28 березня зафіксовано 311 випадків коронавирусной хвороби COVID-19 – за добу було зафіксовано 93 нових випадки. Зросла і офіційне кількість людей, які стали жертвами коронавіруса в нашій країні вже померли 8 осіб. У той же час 5 осіб одужали, серед них 4 дорослих і 1 дитина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!