Головна Новини Бізнес економіка Нафта Brent пережила найгірший квартал за останні 10 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Нафта Brent пережила найгірший квартал за останні 10 років

Вартість нафти Brent з початку року знизилася майже в 3 рази

31 березня 2020, 23:19 comments1960
Поділіться публікацією:
Нафта Brent пережила найгірший квартал за останні 10 років

Вартість нафти марки Brent в першому кварталі 2020 року знизилася до рекордних показників за останні 10 років – ціни знизилися майже у 3 рази. Про це пише Прайм.

У вівторок, 31 березня, травневі ф'ючерси на нафту Вrent подешевшали на 0,22% — до 22,74 дол. за барель. У той же час з початку нинішнього року ціна впала на 65,5%. Вартість нафти марки WTI 31 березня зросла на 1,9% – до 22, 48 дол. за барель

Ціни на нафту стали різко знижуватися на початку березня нинішнього року, після того, як на зустрічі 6 березня члени ОПЕК+ не змогли погодити нові умови видобутку нафти. У результаті нафта Brent протягом останнього місяця опускалася в ціні нижче 22 дол. за барель, а нафта марки WTI опускалася до позначки в 20 дол.

Крім того, вартість нафти на сьогоднішній день залежить від ситуації у світі ситуації через пандемію коронавірусу, яка вчинила загальний негативний вплив на світову економіку і призвела до зниження попиту на нафту.

На початку року ціни на нафту знаходилися в районі 60-66 доларів. Котирування різко обвалилися на 25% після того, як 6 березня країни ОПЕК+ не змогли домовитися ні про зміну параметрів угоди щодо скорочення видобутку нафти, ні про його продовження. В результаті з початку березня нафта марки Brent опустилася нижче 22 доларів за барель, а WTI — нижче 20 доларів.

Раніше "Коментарі" писали, що Goldman Sachs Group Inc. прогнозує, що економіці США загрожує набагато більший спад, ніж передбачалося раніше, оскільки пандемія коронавірусу завдає удар по бізнесу і провокує хвилю масового безробіття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!