Головна Новини Бізнес економіка Уряд ініціює створення Фонду боротьби з COVID-19 та його наслідками
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд ініціює створення Фонду боротьби з COVID-19 та його наслідками

Фонд боротьби з COVID-19 та його наслідками повинен допомогти оперативніше реагувати на нові випадки захворювання в країні

1 квітня 2020, 18:57 comments1817
Поділіться публікацією:
Уряд ініціює створення Фонду боротьби з COVID-19 та його наслідками

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував створення в Україні Фонду боротьби з COVID-19 та його наслідками. Про це глава уряду написав на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з рішенням Кабміну, Фонд повинен сприяти підвищенню виплат медичним та іншим працівникам, задіяним у боротьбі з коронавірусною інфекцією, а також її наслідками. Також Фонд боротьби з COVID-19 та його наслідками повинен спростити закупівлі медичного обладнання, спростити соціальну підтримку пенсіонерів, а також надання підтримки людям, які залишилися без роботи через коронавірус.

Крім того, в опублікованій Кабміном графіці йдеться, що завдяки створенню Фонду повинен стати простішим процес наповнення резервного фонду держбюджету, а також збільшено фінансування державних програм, які були скорочені через пандемії.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів України під час засідання у середу, 1 квітня, прийняв рішення про підвищення пенсій в Україні. Таке рішення уряду пов'язане з ініціативами щодо захисту пенсіонерів та інших уразливих верств населення у зв'язку з глобальною кризою, викликаної поширенням COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!