Головна Новини Бізнес економіка Посол Південної Кореї в Україні оцінив відкриття ринку землі в нашій країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Південної Кореї в Україні оцінив відкриття ринку землі в нашій країні

Посол Південної Кореї в Україні Квон Кі Чанг вважає відкриття ринку землі правильним і своєчасним рішенням

2 квітня 2020, 16:15 comments2572
Поділіться публікацією:
Посол Південної Кореї в Україні оцінив відкриття ринку землі в нашій країні

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Квон Кі Чанг дав оцінку прийнятим законом про відкриття ринку землі в Україні. В інтерв'ю для порталу "Коментарі" він зазначив, що в цілому це правильне рішення.

"Прийшов час відкрити ринок. Я прекрасно знаю страхи українців щодо того, що великі іноземні компанії можуть монополізувати ринок, викупивши більшу частину землі. Але, з іншого боку, зараз ефективність використання землі в Україні дуже низька – приблизно половина від того, що отримують в інших країнах Європи", – каже Посол.

Квон Кі Чанг зазначає, що українські фермери потребують грошей на придбання техніки, добрив і так далі. У той же час, він вважає, що якщо буде відкритий ринок землі, то фермери зможуть продати частину наділів, взяти під них кредити та інвестувати ці гроші у розвиток сільського господарства.

"Саме тому уряд і намагається встановити певні правила на цьому ринку, умови для іноземців та перехідний період. Саме умови і повинні стати предметом обговорення, а не сам факт відкриття ринку", – заявив Посол Республіки Корея в Україні.

Нагадаємо, Квон Кі Чанг розповів про своє бачення розвитку економіки України, пояснивши, чому наша країна повільно прогресує. Посол детально описав переваги ведення бізнесу в Південній Кореї і повідав, як його країні вдалося здійснити своє економічне диво і стати однією з найуспішніших на планеті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!