Головна Новини Бізнес економіка Світовий банк виділить Україні 135 млн доларів на медицину, – Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Світовий банк виділить Україні 135 млн доларів на медицину, – Шмигаль

Гроші спрямують на обладнання та ремонт лікарень в регіонах

3 квітня 2020, 19:00 comments2861
Поділіться публікацією:
Світовий банк виділить Україні 135 млн доларів на медицину, – Шмигаль

Світовий банк виділить Україні додатково 135 млн дол. на удосконалення медичних послуг на місцях, в умовах поширення коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль за підсумками зустрічі з в. о. директора Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України Алексом Кремером.

Глава уряду зазначив, що гроші будуть направлені на закупівлю медичного обладнання, реконструкцію амбулаторій сімейної медицини та впровадження в регіонах медичної реформи. Також під час зустрічі обговорили спільний проект Світового банку та Міністерства охорони здоров'я України "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей".

Раніше "Коментарі" писали, що міністр фінансів України Сергій Марченко розповів про те, що Міністерство фінансів погодило з Міжнародним валютним фондом переказ у розмірі 5 мільярдів доларів у державний бюджет України до кінця 2020 року.

Також ми писали, що бригада українських медиків поїде в Італію, щоб допомогти в боротьбі з коронавірусною пандемією. Вітчизняна влада вирішила надати гуманітарну допомогу Італійській Республіці, яка страждає від коронавірусної епідемії. Згідно з указом президента Володимира Зеленського, бригада українських медиків відправиться в Італію для допомоги в боротьбі з пандемією COVID-19 та обміну досвідом. Повідомляється, що частина лікарів буде визначена Міністерством охорони здоров'я України, інші – Міністерством внутрішніх справ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!