Головна Новини Бізнес економіка Tesla звільняє підрядників зі своїх заводів в Каліфорнії і Неваді
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla звільняє підрядників зі своїх заводів в Каліфорнії і Неваді

Звільнення затрунули американські автомобільні акумуляторні заводи

4 квітня 2020, 09:32 comments1933
Поділіться публікацією:
Tesla звільняє підрядників зі своїх заводів в Каліфорнії і Неваді

Компанія Tesla скорочує підрядників на автомобільному заводі у Фримонте, штат Каліфорнія, і на Гигафабрике за межами Рено, штат Невада, де Тесла виробляє фірмові акумуляторні батареї для своїх електромобілів, а також продукти для зберігання енергії. Скорочення торкнеться сотень людей, за оцінками джерел, знайомих з ситуацією, про це повідомляє CNBC.

Багато людей, які працювали в Tesla протягом багатьох років, дізналися про скорочення в кінці цього тижня. Кадрові агентства, які займалися підбором персоналу для Tesla, пообіцяли допомогти людям з пошуком роботи, а також запевнили, що співробітники зможуть повернутися на колишні робочі місця після того, як ситуація стане краще.

У п'ятницю акції Tesla виросли більш ніж на 5% після того, як компанія повідомила про постачання автомобілів в першому кварталі, які порадували інвесторів. Підприємство з виробництва електромобілів Ілона Маска поставило близько 88 400 автомобілів і справило 103 000 в першому кварталі 2020 року.

На шляху до досягнення цих цифр Tesla боровся з місцевими санітарними вимогами в окрузі Аламеда, де базується його завод по збірці автомобілів. Згідно з вимогами, від заводу вимагали згорнути виробництво вже 17 березня. Замість цього завод у Фремонте повністю продовжував роботу до 23 березня, приблизно на тиждень довше, ніж інші підприємства в цьому районі.

Раніше "Коментарі" писали, що Tesla запланувала скорочення штату своїх співробітників на акумуляторному заводі в штаті Невада (США) приблизно на 75% через пандемії коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!