Головна Новини Бізнес економіка Коломойський висловив своє ставлення до «антиколомойського» законопроекту
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський висловив своє ставлення до «антиколомойського» законопроекту

Олігарх Ігор Коломойський запевняє, що не обговорював ні з президентом, ні з нардепами «антиколомойський» законопроект

7 квітня 2020, 17:32 comments2356
Поділіться публікацією:
Коломойський висловив своє ставлення до «антиколомойського» законопроекту

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за проект закону про удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності 30 березня. Законопроект відомий як "антиколомойський", так як виключає можливість повернення "ПриватБанку" його колишнім власникам, в числі яких олігарх Ігор Коломойський.

6 квітня група депутатів внесла в Раду більше 16 тис. поправок до цього законопроекту, що може відкласти в довгий ящик прийняття законопроекту в другому читанні.

Сам олігарх Ігор Коломойський в інтерв'ю виданню "Новое время" заявив, що цей законопроект є швидше не "антиколомойським", а антиукраїнським. "Торгівля суверенітетом і Конституцією за 30 срібняків, правда, дуже дорогих", – заявив Коломойський.

Крім того, у відповідь на питання щодо того, чи знайомий він позафракційним депутатом Антоном Поляковим, який подав близько 6 тис. правок, Коломойський сказав, що не знає його особисто. "Знаю з преси, що це депутат, якого виключили зі Слуги народу за те, що він говорив правду", – зазначив олігарх.

Також Ігор Коломойський запевняє, що не має ніякого відношення до того, що цей законопроект набрав рекордну кількість правок, а також, що ніколи не обговорював це питання з президентом Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, експерти розповіли виданню "Коментарі", коли можуть взяти "антиколомойський" закон, чому це важливо і що варто було б у ньому змінити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!