Головна Новини Бізнес економіка Коронавірус проти бізнесу: майже половина українських підприємців чекають ослаблення карантину після 24 квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус проти бізнесу: майже половина українських підприємців чекають ослаблення карантину після 24 квітня

48% підприємців вважають за необхідне послабити карантин в Україні після 24 квітня

7 квітня 2020, 18:30 comments2406
Поділіться публікацією:
Коронавірус проти бізнесу: майже половина українських підприємців чекають ослаблення карантину після 24 квітня

Спілка українських підприємців провів опитування серед українських підприємців з метою з'ясувати, як вони оцінюють вплив пандемії коронавіруса Covid-19 на свої компанії і українську економіку. Результати опитування опубліковані на сайті Спілки.

Виконавчий директор Спілки українських підприємців Катерина Глазкова заявила, що результати опитування демонструють необхідність запровадження радикальних заходів з боку влади для підтримки економіки, а половина підприємців здатні протриматися в умовах карантину не більше місяця.

Згідно з результатами опитування, 48% підприємців вважають необхідним послабити карантин в Україні після 24 квітня. Ще 33% бізнесменів вважають, що в кожному регіоні повинні бути свої умови карантину.

Мікробізнес, який становить третину всього бізнесу в Україні, втратив 90-100% доходу за час карантину і звільнив до 50% своїх співробітників. Малий і середній бізнес втратили 25-50%, звільнили 10-25% співробітників. Великий бізнес втратив 10-25%, звільнив до 25% співробітників.

Опитування показало, що 6% компаній вже повністю закрилися, а працювати дистанційно протягом тривалого терміну зможуть тільки 3%.

Як повідомляв портал "Коментарі", США звинуватили ФІФА в отриманні хабарів за право проведення Чемпіонатів світу 2018 і 2022 в Росії і Катарі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!