Головна Новини Бізнес економіка В уряді пояснили, що буде з соцвиплатами під час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді пояснили, що буде з соцвиплатами під час карантину

Під час карантину уряд запускає програми для допомоги соціально незахищеним категоріям населення

8 квітня 2020, 15:47 comments2966
Поділіться публікацією:
В уряді пояснили, що буде з соцвиплатами під час карантину

Українці зможуть отримувати соціальну допомогу, яка була призначена раніше, у період карантину та протягом 30 днів після його закінчення. При цьому, звертатися у відповідні установи для переоформлення допомоги не потрібно. Про це повідомив після закінчення засідання Кабінету міністрів України прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Прем'єр також зазначив, що людям, які не встигли звернутися за переглядом виплат, будуть виплачувати призначені раніше гроші до кінця карантину в країні.

Також Шмигаль анонсував запуск з 10 квітня інформаційної платформи "Допомога поруч". Діяльність цього проекту буде спрямована на надання підтримки та соціальних послуг людям похилого віку, людям з обмеженими можливостями та іншим незахищеним категоріям населення з боку місцевої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій.

Раніше "Коментарі" писали, що президент Владімір Зеленський під час сьогоднішньої наради заявив, що українцям не варто очікувати найближчим часом послаблень умов карантину в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!