Головна Новини Бізнес економіка Україна отримає понад 190 мільйонів євро від Європейського союзу на боротьбу з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна отримає понад 190 мільйонів євро від Європейського союзу на боротьбу з коронавірусом

Європейський союз виділяє понад 15 мільярдів євро на допомогу країнам-партнерам

8 квітня 2020, 22:36 comments1713
Поділіться публікацією:
Україна отримає понад 190 мільйонів євро від Європейського союзу на боротьбу з коронавірусом

Україна отримає понад 190 мільйонів євро від Європейського союзу для боротьби з пандемією коронавіруса Covid-19. Всього Європейський союз виділяє понад 15 мільярдів євро на допомогу країнам-партнерам. Про це повідомили у виданні Європейська правда.

У Європейській комісії заявили, що розробили цілеспрямовані плани щодо підтримки зусиль країн-партнерів у боротьбі з пандемією коронавіруса. Європейський союз виділяє понад 15,6 мільярдів євро існуючих ресурсів зовнішньополітичної служби.

Єврокомісар з питань політики сусідства та розширення Європейського союзу Олівер Варгеи розповів, що понад 3,8 мільярдів євро дістанеться Західних Балкан. Україна отримає понад 190 мільйонів євро як країна Східного партнерства для підтримки невідкладних і короткострокових потреб.

Гроші повинні допомогти впоратися з потенційним кризою в області охорони здоров'я, зміцнити систему і пом'якшити наслідки пандемії.

Як повідомляв портал "Коментарі", японська автокомпанія Toyota початку випускати 500-600 масок в тиждень на 3D-принтері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!