Головна Новини Бізнес економіка Укрпошта купила 500 автомобілів для пересувних відділень: коли і куди поїдуть листоноші
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрпошта купила 500 автомобілів для пересувних відділень: коли і куди поїдуть листоноші

Перші пересувні відділення «Укрпошти» повинні з'явитися в Київській області до кінця літа нинішнього року

10 квітня 2020, 11:53 comments4393
Поділіться публікацією:
Укрпошта купила 500 автомобілів для пересувних відділень: коли і куди поїдуть листоноші

Генеральний директор ПАТ "Укрпошта" Ігор Смілянський сьогодні, 10 квітня, підписав договір з компанією "Укрлад" і банком ПУМБ на придбання 500 автомобілів, які повинні забезпечити роботу пересувних відділень пошти. Про це на своїй сторінці у Facebook міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Зазначається, що "Укрпошта" отримає автомобілі Fiat Doblo Maxi, які будуть спеціально обладнані для компанії. Договір про купівлю передбачає трирічне технічне обслуговування з майже 20% знижкою на базову модель в порівнянні з роздрібною ціною. Загальна вартість авто для "Укрпошти" склала 8,5 млн євро. Придбали авто в кредит на 3 роки під 6% річних у євро.

Пересувні відділення "Укрпошти" повинні з'явитися у п'яти областях до кінця нинішнього року. Зокрема, перші 100 авто до кінця літа повинні почати роботу в Київській області.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрпошта" оголосила про введення нової послуги, що дозволяє отримувати вже освячені великодні паски без походу до церкви. Так, за словами українського гаранта Володимира Зеленського, нова послуга дозволить захистити парафіян, які традиційно відвідують церковну службу на Великдень, в умовах спалаху пандемії COVID-19. За даними уряду, до 70% громадян України підтримують заходи карантину і лише 3%, незважаючи на епідеміологічну небезпеку, мають намір відвідати церкву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!