Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, на чому українці економлять найбільше через карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, на чому українці економлять найбільше через карантин

Найчастіше українці відмовляються від покупки нового одягу і взуття

11 квітня 2020, 16:10 comments3886
Поділіться публікацією:
Стало відомо, на чому українці економлять найбільше через карантин

Більшість українців на час обмежень, пов'язаних з карантином через коронавірус в Україні, відклали великі покупки на більш пізній час. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на результати опитування, проведеного цифровим агенством Postmen.

Найбільше опитаних українців повідомили, що змушені відкласти купівлю одягу та взуття – 47,2%, поїздки та відпустки перенесли 40,9% респондентів, від купівлі квитків на різні заходи тимчасово відмовилися 33,3% українців. У той же час багатьом доводиться відмовляти собі в покупці товарів щоденного попиту – таких дослідники нарахували 13,9%.

Крім того, в агентстві зазначають, що на сьогоднішній день люди тільки починають відчувати на собі наслідки пандемії та карантину, але зі збільшенням тривалості карантину також буде рости.

Опитування проводилося 9-10 квітня в українському сегменті соціальної мережі Facebook методом онлайн-анкетування. В опитуванні взяли участь 800 респондентів за репрезентативною вибіркою за статтю, віком, регіонами проживання і рівнем доходу.

Раніше "Коментарі" писали, що у зв'язку з жорсткістю умов карантину через коронавірус в Україні, багато жителів нашої країни стурбовані тим фактом, що їх можуть оштрафувати за перебування на вулиці. В Національній поліції пояснюють, що рішення комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо обмеження свободи пересування громадян носять рекомендаційний характер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!