Головна Новини Бізнес економіка Більшість українців вважають, що стали біднішими за останнє півріччя
commentss НОВИНИ Всі новини

Більшість українців вважають, що стали біднішими за останнє півріччя

Люди похилого віку налаштовані більш песимістично, ніж молодь

14 квітня 2020, 14:00 comments1540
Поділіться публікацією:
Більшість українців вважають, що стали біднішими за останнє півріччя

Більше 50% українців зазначають, що їхнє економічне становище стало гіршим протягом останніх 6 місяців. У той же час, 61% жителів нашої країни відзначають, що економічне становище їхніх сімей погіршилося за останній місяць. Про це свідчать результати опитування соціологічної групи "Рейтинг", проведеного 10-12 квітня.

Так, 51% учасників опитування відзначили, що економічне становище їх сімей за останні 6 місяців погіршилося, ще 42% заявили, що нічого не змінилося і лише 6% респондентів відзначили поліпшення свого фінансового становища.

У той же час, 61% опитаних вважають, що протягом останнього місяця економічне становище їхніх сімей стало гірше, для 35% респондентів нічого за цей період не змінилося і 3% відзначили поліпшення.

Якщо говорити про перспективи, то 68% опитаних українців вважають, що в найближчі півроку економічне становище в країні стане гірше, 13% учасників опитування вважають, що нічого не зміниться, і тільки 9% – налаштовані оптимістично і очікують змін в кращу сторону.

Зазначимо, що в опитуванні взяли участь 2000 осіб віком від 18 років, крім жителів окупованих територій Криму і Донбасу. Опитування проводилося в телефонному режимі.

Нагадаємо, 13 квітня, на позачерговому засіданні Верховної Ради 249 нардепів підтримали законопроект № 3279-д про внесення змін у державний бюджет на 2020 рік. Експерти оцінили для видання "Коментарі" результати голосування і перспективи виживання з таким головним фінансовим документом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!