Головна Новини Бізнес економіка Україні варто відкрити свої ринки для країн Південно-Східної Азії – посол Індонезії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Україні варто відкрити свої ринки для країн Південно-Східної Азії – посол Індонезії в Україні

Посол Індонезії в Україні Юдді Кріснанді розповів, у які українські галузі готовий вкладатися індонезійський бізнес

15 квітня 2020, 17:15 comments1806
Поділіться публікацією:
Україні варто відкрити свої ринки для країн Південно-Східної Азії – посол Індонезії в Україні

Індонезійський бізнес готовий вкладати кошти в Україну, заявив посол Індонезії в Україні Юдді Кріснанді в інтерв'ю "Коментарям".

За його словами, Індонезія сподівається задовольнити попит українського ринку на тропічні фрукти, рибні та морські продукти, меблі, лісові товари і різні готові, запаковані продукти.

"Співпраця була б набагато пліднішою, якщо б Україна змогла відкрити свої ринки для країн Південно-Східної Азії, зокрема Індонезії, як вона відкрила ринки для країн Європейського Союзу", — зазначив посол.

Крім того, дипломат бачить невикористаний і високий потенціал України в сільському господарстві, авіації, суднобудуванні, інформаційних технологіях, енергетиці, медичних послугах.

"До речі, наразі міністерство сільського господарства Індонезії знаходиться в процесі розробки угоди з Україною безпеки харчових продуктів та захисту споживачів за фітосанітарними вимогами. Угода стимулює експорт сільськогосподарського сектора, особливо свіжих і тропічних фруктів Індонезії на український ринок", — розповів він.

Що стосується співробітництва в області IT, міністерство зв'язку та інформації Індонезії має намір вивчити можливість співпраці з Україною, особливо в тому, що стосується кібербезпеки, програми пошуку експертів і перехоплення інформації в режимі теперішнього часу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" завершує спецпроект Comm:Corp – цикл інтерв'ю з представниками глобальних зарубіжних компаній в Україні та з іноземними дипломатами, за підсумками яких редакція розробить план інвестиційного розвитку країни. Герой нашої заключної бесіди – посол Індонезії в Україні Юдді Кріснанді. Дипломат поділився своїм баченням українських проблем і способів їх вирішення, розповів про потенціал економіки України і повідав, як іноземні бізнесмени можуть вести бізнес в Індонезії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!