Головна Новини Бізнес економіка В Україні за місяць значно погіршилися споживчі настрої
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні за місяць значно погіршилися споживчі настрої

Карантин через коронавірус вніс свої корективи у бачення майбутнього українцями

16 квітня 2020, 15:53 comments2157
Поділіться публікацією:
В Україні за місяць значно погіршилися споживчі настрої

Індекс споживчих настроїв в Україні в минулому місяці був на рівні 73,0 п. – на 8,9 п.п. нижче, ніж місяцем раніше. Такі дані опубліковані в результати щомісячного дослідження компанії Info Sapiens.

Також наголошується, що індекс поточного стану знаходиться на рівні 67,2 п., що на 7,3 п. менше, ніж у даних на місяць раніше. Знизився й індекс економічних очікувань, на 9,9 п. – до 76,9 п.

Показник індексу очікуваної динаміки безробіття в березні 2020 року виріс на 4,7 п. – до 133,4 п. Індекс інфляційних очікувань за той же період виріс на 2,7 п. – до 185,4 п. Зріс також індекс девальваційних очікувань – 154,0 п., що на 21,5 п. більше, ніж місяць тому.

Раніше "Коментарі" писали, що дослідники з'ясували, що у зв'язку з карантином через коронавірус люди стали працювати на кілька годин більше. Так, люди по всьому світу переходять на віддалену роботу, починаючи працювати довше. Як показало дослідження, жителі США стали працювати на три години в день більше, ніж це було до 11 березня. Тоді як у Великобританії, Франції, Іспанії та Канаді робочий день триває середньому на дві години довше. Також повідомляється, що багато людей починають працювати раніше, ніж зазвичай.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!