Головна Новини Бізнес економіка «Потужний удар по корупції: за 3 місяці у корупціонерів конфіскували лише 14 тис. грн
commentss НОВИНИ Всі новини

«Потужний удар по корупції: за 3 місяці у корупціонерів конфіскували лише 14 тис. грн

Загальна сума конфіскації коштів та майна у корупціонерів за січень-березень, за даними Держказначейства, склала близько 14 тис. грн

18 квітня 2020, 20:04 comments3113
Поділіться публікацією:
«Потужний удар по корупції: за 3 місяці у корупціонерів конфіскували лише 14 тис. грн

За перші три місяці цього року в державний бюджет надійшло 14 тис. грн від реалізації майна, а також коштів, конфіскованих за вчинення корупційних та пов'язаних з корупцією правопорушень. Про це пише "Економічна правда", посилаючись на голову експертної організації StateWatch Гліба Канєвського і публікуючи відповідний лист Державної казначейської служби.

Так, від реалізації майна і надходження національної та іноземної валюти, конфіскованих за рішенням суду за вчинення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення до держбюджету надійшло тільки 950 грн. Ще 13,3 тис. грн – кошти, отримані від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення.

Тоді як сума коштів від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду протягом того ж періоду в справах, не пов'язаних з корупцією, становить куди більше – 6,5 млн грн.

Нагадаємо, кризова ситуація в черговий раз привернула увагу до української митниці. Одні кажуть, що вона стала ще більш корупційною, ніж раніше, інші – що саме корупціонери хочуть змінити головного митника Максима Нефьодова. Експерти висвітлили ситуацію для порталу "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!