Головна Новини Бізнес економіка Уряд Кореї виділив 700 тис. доларів на боротьбу з коронавірусом в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд Кореї виділив 700 тис. доларів на боротьбу з коронавірусом в Україні

Частину грошей спрямують на тести на коронавірус

21 квітня 2020, 14:58 comments1449
Поділіться публікацією:
Уряд Кореї виділив 700 тис. доларів на боротьбу з коронавірусом в Україні

Уряд Республіки Корея виділила 700 тис. доларів на підтримку Україні в боротьбі з пандемією коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Зазначається, що рішення про надання фінансування для України було прийнято після розмови президентів нашої країни Володимира Зеленського та Республіки Корея Мун Чже Іном 10 квітня, а також зустріч міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби з послом Республіки Корея Квон Ки-Чангом 31 березня. Допомога буде розділена на два напрямки: 300 тис. дол. будуть надані в вигляді партії лабораторних корейських тестів або коштів на закупівлю таких тестів. Ще 400 тис. дол. Корея передасть ООН – в Об'єднаний фонд гуманітарної допомоги Україні.

Раніше "Коментарі" писали, що Квон Ки Чанг розповів про своє бачення розвитку економіки України, пояснивши, чому наша країна повільно прогресує. Посол детально описав переваги ведення бізнесу в Південній Кореї і повідав, як його країні вдалося здійснити своє економічне диво і стати однією з найуспішніших на планеті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!