Головна Новини Бізнес економіка Світові фондові ринки демонструють негативну динаміку: з чим це пов'язано
commentss НОВИНИ Всі новини

Світові фондові ринки демонструють негативну динаміку: з чим це пов'язано

У той час як технологічні акції потягнули всі три основних фондових індекси США в червоний колір, всі вони залишилися в межах 20% від своїх лютневих рекордних максимумів

29 квітня 2020, 05:45 comments2157
Поділіться публікацією:
Світові фондові ринки демонструють негативну динаміку: з чим це пов'язано

Основні індекси Уолл-Стріт втратили свої позиції у вівторок, оскільки інвестори вийшли з провідних на ринку акцій зростання, хоча ротація в циклічні акції вартості вказала на надії на економічне відродження, оскільки держави почали послаблювати обмеження, введені для боротьби зі смертельною пандемією COVID-19.

В останні дні більш дрібні компанії досягли більшого успіху, ніж більш великі, оскільки вони отримують більше користі від поступового ослаблення державою обмежень на відключення.

З урахуванням того, що кількість випадків захворювання коронавірусом в США перевищила 1 мільйон, прогностична модель, часто приводиться офіційними особами Білого дому, попередила, що кількість смертей в країні може піднятися вище, ніж раніше прогнозувалося, якщо Штати передчасно відкриють кордони.

Федеральна резервна система США скликає свою дводенну нараду через грошово-кредитну політику, щоб боротися з безробіттям і хворою економікою.

Індекс Dow Jones Industrial Average впав на 32,23 пункти, або на 0,13% – до позначки 24 101,55. S&P 500 втратив 15,09 пункти, або на 0,52%, знизившись до 2,863.39, а Nasdaq Composite знизився на 122,43 пункти, або на 1,4% – до 8607,73 пунктів.

Із 11 основних секторів в індексі S&P 500 сім закрилися в плюсі.

Виробник високо затребуваних захисних масок N95 3M Co. повідомив про кращий, ніж очікувалося, квартальний прибуток, відправивши свої акції вгору на 2,6%.

Акції Harley Davidson Inc підскочили на 15,2% після того, як виробник мотоциклів зробив кроки по збільшенню грошових резервів, щоб боротися зі зниженням попиту через пов'язані з коронавірусом обмеження.

PepsiCo зросла на 1,4%, скориставшись зростанням попиту на закуски через замовлення на проживання.

Слідуючи квартальним звітам акції Alphabet Inc. виросли більш ніж на 3%, Starbucks Corp впав на 1,7%, а Ford Motor Co знизився більш ніж на 6% в ході торгів після закриття торгів.

Випереджаючі випуски перевершили NYSE на 2,46 до 1; на Nasdaq коефіцієнт 1,38 до 1 сприяв адвантеру.

Індекс S&P 500 встановив 13 нових 52-тижневих максимумів і 1 новий мінімум; індекс Nasdaq Composite зафіксував 54 нових максимуми і 2 нових мінімуми.

Обсяг торгів на американських біржах склав 12,31 млрд акцій, проти 11,31 млрд в середньому за останні 20 торгові дні.

Раніше "Коментарі" писали, що європейський лоукостер Wizz Air заявив про своїх плани частково відкрити авіаперельоти за найбільш популярними напрямками із Лондона до країни Євросоюзу вже з 1 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!