Головна Новини Бізнес економіка Airbnb скорочує близько 25% співробітників через пандемію коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Airbnb скорочує близько 25% співробітників через пандемію коронавірусу

Звільнені у США співробітники отримають 14 тижнів базової зарплати плюс один додатковий тиждень за кожен рік в Airbnb

6 травня 2020, 05:45 comments1981
Поділіться публікацією:
Airbnb скорочує близько 25% співробітників через пандемію коронавірусу

Airbnb Inc звільняє 25% працівників, або майже 1300 осіб. Про це у вівторок, 5 травня, повідомили представники стартапу по оренді житла. В компанії прийняли таке рішення через те, що по всьому світу практично повністю зупинилися подорожі через коронавірус COVID-19, передає Reuters.

"Бізнес Airbnb сильно постраждав, а виручка в цьому році, за прогнозами, складе менше 50% того, що ми заробили у 2019 році", – зазначив засновник компанії Брайан Чески у пам'ятці для співробітників.

Оскільки мільйони туристів скасовують плани на відпустку, робочі поїздки і сімейні візити, Airbnb раніше цього року заявив, що він виділяє 250 млн дол., щоб допомогти компенсувати збитки, понесені господарями.

Наприкінці березня компанія призупинила свою маркетингову діяльність, щоб заощадити 800 млн дол. у 2020 році, і повідомила працівникам, що її засновники не будуть отримувати зарплату протягом наступних шести місяців, а топ-менеджери будуть скорочені на 50%.

Раніше "Коментарі" писали, що онлайн-сервіс з розміщення, пошуку і короткострокової оренди житла по всьому світу Airbnb пропонує закоханим поселитися в будиночок Джульєтти в італьських містечку Верона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!