Головна Новини Бізнес економіка Обсяги торгівлі між Україною та США становлять майже 6 млрд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Обсяги торгівлі між Україною та США становлять майже 6 млрд доларів

Інвестиції США в економіку України за рік зросли на 95,2 млн доларів

6 травня 2020, 18:31 comments2407
Поділіться публікацією:
Обсяги торгівлі між Україною та США становлять майже 6 млрд доларів

Обсяг двосторонньої торгівлі між Україною і США в 2019 році зріс на 7,8% і склав майже 6 млрд дол. Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Крім того, за перші 2 місяці 2020 року обсяг двосторонньої торгівлі товарами між Україною та США склав 631 млн дол., з яких експорт склав 114,9 млн дол. У той же час, згідно з даними відомства, станом на 1 січня 2020 року в економіку України залучено 637,8 млн дол. інвестицій з США, що на 95,2 млн дол. більше, ніж на початок 2019 року.

Сьогодні також відбулася зустріч міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Ігоря Петрашко з Тимчасово повіреним у справах США в Україні Христиною Квін. Під час зустрічі сторони обговорили ключові питання співробітництва між країнами.

Раніше "Коментарі" писали, що влада Китаю підрахувала кількість засобів захисту, які КНР поставила в США. Так, згідно із заявою посла КНР в США Цуя Тянькая, кількість масок перевищує 4 млрд штук. У своєму зверненні посол в чергове  закликав уряд США зняти звинувачення з Китаю про приховування інформації про коронавірус, зокрема, про походження вірусу і масштаби епідемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!