Головна Новини Бізнес економіка Uber скоротить 3700 працівників через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Uber скоротить 3700 працівників через коронавірус

Uber розраховує зберегти близько 20 млн доларів завдяки звільненням

6 травня 2020, 22:25 comments2369
Поділіться публікацією:
Uber скоротить 3700 працівників через коронавірус

Uber Technologies Inc. скоротить близько 3700 працівників, а головний виконавчий директор Дару Хосровшахи відмовиться від своєї базової зарплати на решту року. Про це повідомили в компанії в середу. Таке рішення обґрунтували наслідками пандемії коронавірусу, яка негативно відбилася на поїздках по всьому світу і знищує бізнес.

У компанії заявили, що в першу чергу під скорочення потрапили співробітники служби підтримки клієнтів, а також відділ по роботі з персоналом. Uber розраховує зберегти близько 20 млн дол. завдяки такому рішенню.

Uber і його конкурент Lyft вже відкликали свої фінансові прогнози на повний рік, оскільки попит на поїздки на основі додатків різко впав по всьому світові після того, як по всьому світу запровадили карантинні обмеження. Правда, Uber, який працює на більшій кількості ринків по всьому світу, ніж Lyft, може відновити деякі втрачені доходи завдяки своєму сервісу по доставці продуктів харчування.

У понеділок близькосхідний бізнес Über Careem заявив, що на цьому тижні він скоротив 536 робочих місць, що становить 31% від робочої сили компанії зі штаб-квартирою в Дубаї.

Lyft повідомить про свої квартальні результати в середу після закриття торгів, а Uber, як очікується, повідомить про доходи в четвер.

Акції Über в середу відкрилися зниженням на 3%.

Раніше "Коментарі" писали, що сервіс з доставки їжі Über Eats оголосив про завершення своєї роботи в Україні вже з 3 червня 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!