Головна Новини Бізнес економіка Влада Каліфорнії забороняє Маску відкривати завод Tesla
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Каліфорнії забороняє Маску відкривати завод Tesla

Влада регіону аргументує рішення тим, що в країні все ще стрімко зростає кількість хворих коронавірусом

9 травня 2020, 06:00 comments2636
Поділіться публікацією:
Влада Каліфорнії забороняє Маску відкривати завод Tesla

Компанія Tesla не повинна знову відкривати свій автомобільний завод у районі затоки Сан-Франциско, оскільки заходи місцевої влади щодо стримування поширення коронавірусу продовжують залишатися дуже актуальними. Про це повідомляє Reuters з посиланням на місцевий департамент охорони здоров'я.

Таку позицію влади штату озвучили після того, як виконавчий директор Tesla Ілон Маск в четвер ввечері повідомив працівникам, що на заводі у Фрімонті (єдиному американському автомобільному заводі Tesla) виробництво частково відновиться в найближчі дні.

Губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом заявив, що виробникам в штаті буде дозволено знову відкрити виробництво. Але округ Аламеда, де розташована фабрика, буде залишатися закритим до кінця травня.

Прес-секретар Департаменту охорони здоров'я округу Аламеда у своїй заяві посилався на розпорядження про блокування коронавірусу в окрузі, яке дозволяє працювати тільки основним підприємствам.

Раніше "Коментарі" писали, що генеральний директор компанії Tesla Ілон Маск отримає премію у вигляді акцій Tesla вартістю 706 мільйонів доларів на час публікації за досягнення нового ключового показника — вихід компанії на середню ринкову капіталізацію в розмірі 100 мільярдів доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!