Головна Новини Бізнес економіка Google дозволить своїм співробітникам працювати з дому до кінця 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Google дозволить своїм співробітникам працювати з дому до кінця 2020 року

Крім Google, про рішення дозволити працювати співробітникам дистанційно заявили й інші великі технологічні компанії

9 травня 2020, 16:06 comments2645
Поділіться публікацією:
Google дозволить своїм співробітникам працювати з дому до кінця 2020 року

Компанія Google може почати відкривати офіси по всьому світу в червні для деяких співробітників, але основна частина робочої сили технологічного гіганта, ймовірно, буде працювати з дому до кінця року. Про це повідомили в компанії Google, передає Forbs.

Крім того, про плани дозволити своїм співробітникам працювати з дому повідомили і в компанії Facebook. Аналогічні оголошення зробили також Amazon і Slack. У той же час компанії припускають, що до звичайної офісної роботи можна повернутися до кінця літа.

Нагадаємо, технологічні компанії в Кремнієвій долині і Сіетлі стали одними з перших, хто дозволив своїм співробітникам працювати на дому. Експерти в області суспільної охорони здоров'я кажуть, що ці дії, ймовірно, сприяли успіху соціального дистанціювання на ранньому етапі і можливо, завадили більш серйозним спалахам коронавірусу в районі затоки Сан-Франциско і в Сіетлі.

Незважаючи на те, що багато держав починають знову відкривати роздрібні підприємства, великі компанії продовжують наполягати на тому, щоб їх співробітники продовжували працювати з дому.

Раніше "Коментарі" писали, що дочірня компанія Google Sidewalk Labs відмовилася від плану будівництва "розумного" міста в Канаді, пославшись на ускладнення, викликані пандемією Covid-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!