Головна Новини Бізнес економіка Світові індекси падають через побоювання щодо другої хвилі коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Світові індекси падають через побоювання щодо другої хвилі коронавірусу

Індекси S&P 500 і Dow Jones знизилися в понеділок після ралі минулого тижня, оскільки інвестори стурбовані другою хвилею зараження коронавірусом

11 травня 2020, 20:39 comments3041
Поділіться публікацією:
Світові індекси падають через побоювання щодо другої хвилі коронавірусу

Німеччина і Південна Корея повідомили про нові випадки зараження COVID-19 у неділю. Особливо це стурбувало інвесторів на фоні новин про пом'якшення обмежень, що були введені на тлі пандемії коронавірусу.

Акції туристичних і готельних компаній, які постраждали через зупинку подорожей, знову впали в понеділок.

Індекс S&P 500 знизився на 5,4%, у той час як круїзні оператори Carnival Corp., Norwegian Cruise Line Holdings Ltd впали на 3,3% і 5,9% відповідно.

Marriott International Inc втратила 5,9% після того, як квартальний прибуток готельного оператора не виправдав і без того різко занижені очікувань, оскільки замовлення впали.

Nasdaq виріс, оскільки зростання акцій, пов'язаних з технологіями, допоміг йому побудувати на ралі минулого тижня, де він відновив всі свої втрати 2020 року, сподіваючись на підвищення ділової активності. Високотехнологічний індекс зараз всього на 7% нижче свого лютневого рекордного максимуму, але аналітики попередили про черговий розпродаж, оскільки макроекономічні дані погіршуються, віщуючи глибоку і тривалу глобальну рецесію.

Індекс Dow Jones Industrial Average знизився на 249,54 пункти, або на 1,03%, до 24 081,78 пункти, індекс S&P 500 – на 19,98 пункти, або на 0,68%, до 2 909,82 пункту.

Індекс Nasdaq Composite піднявся на 0,17 пункту і склав 9 121,49 пунктів.

Дистриб'ютор ліків Cardinal Health Inc піднявся на 6,9%, оскільки пандемія викликала сплеск продажів у третьому кварталі, перевищивши ринкові оцінки.

Акції виробника спортивного одягу Under Armour Inc впав на 11,6% після того, як його квартальна виручка впала на 23%, в той час як General Mills Inc зросла на 1,5% після того, як вона заявила, що очікує перевершити свої власні очікування з органічним продажу в 2020 фінансовому році.

Раніше "Коментарі" писали, що Саудівська Аравія прийняла рішення знизити видобуток нафти на 1 млн барелів на добу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!