Головна Новини Бізнес економіка Уряд виділив 4,87 млрд гривень на проекти регіонального розвитку до 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд виділив 4,87 млрд гривень на проекти регіонального розвитку до 2020 року

Кабмін затвердив 461 проект, який отримає фінансування ГФРР в 2020 році

14 травня 2020, 11:34 comments1668
Поділіться публікацією:
Уряд виділив 4,87 млрд гривень на проекти регіонального розвитку до 2020 року

Кабінет міністрів України затвердив програми і проекти регіонального розвитку, які отримають фінансування з Державного фонду регіонального розвитку (ГФРР) в 2020 році. Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку громад і територій.

Уряд затвердив 461 проект, який отримає фінансування у нинішньому році. Всього на програми і проекти виділили 4,87 млрд гривень з ГФРР.

У повідомленні йдеться про те, що затверджені Кабміном зміни затверджені 6 травня під час засідання комісії, створеної Мінрегіоном для оцінки та відбору програм і проектів, запропонованих обласними та Київською міською державними адміністраціями.

У відомстві зазначають, що завдяки цим проектам рівня доступності якісних соціальних, освітніх, медичних послуг та розвитку інфраструктури в регіонах. Також стало відомо, що нерозподілений залишок обсязі близько 30 млн грн. планують направити на фінансування Всеукраїнського громадського бюджету.

Раніше "Коментарі" писали, що рішенням Кабінету міністрів додатково виділено 3,1 млрд грн. на боротьбу з епідемією коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!