Головна Новини Бізнес економіка Уряд схвалив виділення 2,2 млрд гривень на додаткові виплати медикам
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд схвалив виділення 2,2 млрд гривень на додаткові виплати медикам

Кабмін сьогодні прийняв рішення перенаправити гроші з Фонду боротьби з COVID-19 у Фонд соціального страхування

20 травня 2020, 19:45 comments2010
Поділіться публікацією:
Уряд схвалив виділення 2,2 млрд гривень на додаткові виплати медикам

Кабінет міністрів України під час сьогоднішнього засідання ухвалив рішення виділити з Фонду боротьби з COVID-19 2,2 млрд грн для Фонду соціального страхування. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Зокрема, 471,1 млн грн будуть направлені на виплати матеріального забезпечення і страхових виплат (одноразової допомоги членам сімей медичних та інших працівників закладів охорони здоров'я, померлих від COVID-19). Ще 1,8 млрд грн передбачено для виплат матеріального забезпечення.

Глава уряду зазначив, що незважаючи на рішення послабити карантин у нашій країні, пандемія не відступила. Він заявив, що медики повинні отримувати належне матеріальне забезпечення та мати страхові гарантії.

Раніше "Коментарі" писали, що карантин в Україні затягується до 22 червня, але уряд підтримав рішення щодо пом'якшення деяких обмежень з 22 травня. Як зазначив глава уряду, адаптивна модель дасть можливість регіональним комісіям ТЕБ та НС посилювати протиепідемічні обмеження на місцях у разі виявлення спалахів захворювання або ж послаблювати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!