Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, наскільки розбагатіли мільярдери за час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, наскільки розбагатіли мільярдери за час пандемії

Названі люди, яким вдалося заробити більше за всіх під час пандемії

24 травня 2020, 13:39 comments3099
Поділіться публікацією:
Стало відомо, наскільки розбагатіли мільярдери за час пандемії

За час пандемії коронавіруса багаті стали багатшими, а бідні — біднішими. Топ-мільярдери світу збільшили свої статки сукупно на 255 млрд доларів всього за два місяці — з 22 березня по 22 травня. Такі дані наводить у своїй публікації видання Forbes.

Найбільш відзначився засновник Facebook Марк Цукерберг — йому вдалося збільшити свій статок на 31,4 млрд. Акції його соціальної мережі зросли на 60% і досягли свого піку 22 травня. Тепер розмір капіталу Цукерберга становить 86,5 млрд доларів. Це дозволило переміститися з сьомого на четверте місце в списку найбагатших людей на планеті.

Найбагатша людина на Землі — засновник Amazon Джефф Безос заробив менше — всього 29,9 млрд доларів. Тепер розмір його коштів оцінюють в 146,9 млрд доларів. Акції Amazon виросли за час пандемії на 29%, оскільки зросла популярність торгових майданчиків в інтернеті.

Замикає трійку лідерів по заробітку глава Reliance Industries Limited Мукеш Амбані, який з березня збільшив свої статки майже на 20 млрд доларів. Після цього воно становить 52,7 млрд доларів, а Амбані став найбагатшою людиною Азії.

Експерти відзначають, що загальний стан топ-25 мільярдерів становить 1,5 трлн доларів — це близько 16% від капіталів всіх мільярдерів.

Як повідомляв портал "Коментарі", хранителей мільярдів за рік в Україні стало на одного менше. У рейтингу Forbes виявилися лише шестеро українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!