Головна Новини Бізнес фінанси Система грошових переказів Sigue відновила роботу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Система грошових переказів Sigue відновила роботу в Україні

Діяльність Sigue Money Transfer в Україні погодив Національний банк

24 вересня 2019, 22:34 comments2659
Поділіться публікацією:
Система грошових переказів Sigue відновила роботу в Україні

Американська система термінових грошових переказів Sigue Money Transfer знову працює в Україні. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

У повідомленні говориться, що 23 вересня банк відновив роботу в Україні системи термінових грошових переказів Sigue, яка дозволяє відправляти і отримувати гроші через мережу відділень банку. На даний момент, в Україні система працює тільки в Приватбанку.

"Партнерство Приватбанку з Sigue Money Transfer значно розширює географію нашого транскордонного ринку переказів", – зазначає директор Департаменту міжнародних переказів Приватбанку Марія Страшко.

Варто відзначити, що Sigue Money Transfer є одним з найбільших міжнародних операторів з переказу грошей. Компанія має понад 60 тис. пунктів обслуговування в 143 країнах світу. Грошові перекази здійснюються в доларах США з безадресної технології.

Система з 15 серпня 2016 року вже працювала в кількох українських банках: ПриватБанк, Ощадбанк, "Юнекс Банк". У кінці серпня 2018 року компанія CEL.INT Ltd. (Великобританія) втратила статус платіжної організації міжнародної платіжної системи Sigue Money Transfer. Реєстрація була припинена, а компанію реорганізували і платіжну систему перенесли з Великобританії в США. Через це Нацбанк виключив систему з Реєстру платіжних систем.

Раніше "Коментарі" писали, що за 8 місяців 2019 року українські платоспроможні банки змогли збільшити свій чистий прибуток більш ніж у 3 рази, порівняно з аналогічним періодом 2018 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!