Головна Новини Бізнес фінанси Курс долара в Україні знову знижується
commentss НОВИНИ Всі новини

Курс долара в Україні знову знижується

Офіційний курс долара до гривні на 7 жовтня знизився на 26 копійок

4 жовтня 2019, 15:54 comments2591
Поділіться публікацією:
Курс долара в Україні знову знижується

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 7 жовтня на рівні 2461,1821 грн. за 100 дол. Про це свідчать дані, опубліковані на сайті регулятора.

Офіційна гривня порівняно з попереднім банківським днем зміцнилася на 26 копійок. Так, офіційний курс гривні до долара на 4 жовтня був встановлений на рівні 24,87 грн. за долар, тоді як на 7 жовтня – 24,61 грн. за долар

Раніше "Коментарі" писали, що пересилати гроші в Україні анонімно стане складніше через можливе прийняття законопроекту "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення".

Згідно можливим змінам законодавства, всі фінансові установи країни при переказах грошей від однієї людини іншій повинні будуть супроводжувати транзакцію цілим рядом персональних даних: прізвище, ім'я та по батькові, номер рахунку або унікальний номер операції, місце проживання, номер і серія паспорта, ідентифікаційний номер, дата і місце народження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!