Головна Новини Бізнес фінанси "Від $100 тисяч на рік": журналісти провідних видань США опублікували суми своїх зарплат
commentss НОВИНИ Всі новини

"Від $100 тисяч на рік": журналісти провідних видань США опублікували суми своїх зарплат

Причому, без расової та статевої дискримінації не обійшлося

13 листопада 2019, 15:33 comments1354
Поділіться публікацією:
"Від $100 тисяч на рік": журналісти провідних видань США опублікували суми своїх зарплат

Продин з двох провідних постачальників фінансової інформації — видання Bloomberg — опублікувало статтю, де вказується, скільки заробляють журналісти американської преси. Всі суми розкрито самими працівниками ЗМІ.

Так, співробітники ЗМІ США обмінюються один з одним інформацією в таблиці з загальним доступом, вони вказують досвід, посада, назва видання, стать, розмір зарплати. Таким чином вони сподіваються "розкрити таємницю" про відмінності в оплаті праці та отримати можливість домогтися підвищення. Саме завдяки цьому стало відомо, що заступник редактора, мабуть, провідною і вже культової газети The New York Times отримує ні багато, ні мало $145 000 на рік.

За документом, штатний співробітник редакції Vice заробляє в рік $62 000, редактор CNN — $110 000 плюс бонуси, співробітник газетної мережі Lee Enterprises Inc. в Айові — $33 000, редактор Vox Media — $400 000 на рік за редагування, виробництво, розміщення подкастів і проведення конференцій.

Не обійшлося і без особливостей по оплаті, ніяк прямо не пов'язаних з професійністю журналістів. За інформацією Bloomberg, минулого тижня газета Washington Post опублікувала результати власного дослідження. Було встановлено, що жінкам платять менше, ніж чоловікам, а білим чоловікам — більше, ніж співробітникам з іншим кольором шкіри.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що всесвітня соціальна мережа Facebook створила власну платіжну систему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!