Головна Новини Бізнес фінанси Нацбанк встановив офіційний курс долара на 28 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацбанк встановив офіційний курс долара на 28 листопада

Офіційний долар в Україні виявив небувалу стабільність

27 листопада 2019, 16:19 comments1935
Поділіться публікацією:
Нацбанк встановив офіційний курс долара на 28 листопада

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс долара на 28 листопада на рівні 2398,4391 грн. за 100 доларів. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Зазначимо, сьогодні, 27 листопада офіційний курс долара був встановлений на рівні 2398,2702 грн. за 100 дол., що майже на 17 копійок менше, ніж оновлений курс Нацбанку. У той же час курс долара в Україні залишається рекордно низьким. В останній раз курс долара в Україні був нижчим майже чотири роки тому – 15 січня 2016 року регулятор встановив офіційний курс на рівні 23,95 грн. за долар.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що глава НБУ Яків Смолій розповів, що переговори між Україною та Міжнародним валютним фондом щодо нової програми фінансування, які тривають у Вашингтоні.

Крім того, ми писали, що до "чорної п'ятниці" залишається декілька днів і українці вже готуються до масових розпродажів. У свою чергу експерти радять не кидатися у вир головою і не здійснювати бездумні покупки, а дивитися, наскільки насправді знизилася ціна, і чи знизилася вона взагалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!