Головна Новини Бізнес фінанси Ощадбанк шукає главу правління
commentss НОВИНИ Всі новини

Ощадбанк шукає главу правління

Конкурс, на якому оберуть нового голову правління державного Ощадбанку, проведуть у три етапи представники міжнародної компанії з підбору персоналу.

5 березня 2020, 16:48 comments2456
Поділіться публікацією:
Ощадбанк шукає главу правління

Ощадбанк шукає нового голову правління. Наглядова рада державного банку оголосила конкурс і закликає кандидатів надсилати резюме. Вимоги до кандидатів та умови конкурсу опублікували офіційному сайті Ощадбанку.

Конкурс будуть проводити в три етапи, а допомогти знайти найбільш підходящого кандидата запросили представників міжнародної компанії з підбору персоналу Pedersen&Partners.

Під час першого етапу від кандидатів майже нічого не вимагають Вони лише повинні підготувати пакет документів: заяву про участь у конкурсі, резюме, мотиваційний лист та згоду на обробку персональних даних. Потім серед них оберуть тих, кого допустять до другого етапу. Вони, в свою чергу, повинні будуть пройти співбесіду і надати конкурсну пропозицію, в якій, наприклад розписати план розвитку і реформування банку. На третьому етапі фіналістів конкурсу чекає співбесіда з Наглядовою радою банку, на якій визначать, кому дістанеться місце голови правління Ощадбанку.

Заявки на участь у конкурсі будуть приймати електронною поштою до 18:00 26 березня.

Серед вимог до потенційних кандидатів на посаду голови правління — володіння українською, англійською та російською мовами, повна вища освіта та не менше 5-ти років досвіду роботи на керівній посаді в банківській сфері.

Визначитися з переможцем конкурсу в Ощадбанку обіцяють до кінця квітня.

"Коментарі" раніше розповідали про те, що Ощадбанк збирається закрити близько 600 відділень по всій Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!